• Middelbare school in Mabolleh

Ons nieuwe project is het realiseren van een middelbare school in Mabolleh. Mabolleh is het Center-punt van 10 à 15 omliggende dorpjes. De dichtbij zijnde middelbare school is momenteel in Makeni, dat betekent voor veel kinderen iedere dag ongeveer 5 tot 15 kilometer lopen langs de weg. Onderweg zijn er veel gevaren, onder andere: het verkeer en meisjes die verkracht kunnen worden.

De Paramount-chief van Makeni, de Chief van Mabolleh en de wethouders  zijn geïnteresseerd en geven hun support voor een middelbare school in Mabolleh.  De grond voor de school is gereserveerd.

Hiervoor hebben we natuurlijk wel financiële hulp nodig. Dat houdt in dat we 10.000 tot 15.000 euro nodig hebben die we daar besteden aan bouwmateriaal en mensen. De mensen van het dorp zijn er klaar voor om hun handen uit de mouwen te steken.

”Wilt u uw steentje bijdragen?”

  • Landbouwproject 

Ons andere project is ons Landbouwproject. Dit is een project waar wij al aan begonnen zijn om mensen te helpen en weer opnieuw hun eigen producten te verbouwen, zoals: rijst en groente.